top of page
Perfil_edited_edited.jpg

Em dic Flo Garriga, vaig néixer a Córdoba, Argentina i després d'acabar la carrera d'Arquitectura em vaig establir a Barcelona, lloc que segueixo escollint després de gairebé 20 anys.

Des de petita m'apassiona el paper i la roba. Després de molta incertesa, a la primavera del 2011,  em vaig llançar amb la intenció de fusionar les dues passions, així va ser com va començar aquest projecte que m'enamora des de llavors, a més de ser per a mi un llarg camí d'aprenentatge, confiança i creixement.

SOBRE MI
SOBRE TRAPITS AL SOL
SLOW DESIGN

Trapitos al sol va néixer amb la intenció de revalorar el quadern com a objecte per perpetuar les nostres paraules i deixar una marca cursiva de la història. Amb això, et suggereixo tornar al paper, escriure, esborrar, dibuixar, ratllar i un cop acabat el teu quadern, conservar-lo. D'aquesta manera podràs, passat un temps, obrir-lo, llegir-lo i recordar quins van ser els teus projectes, somnis i desitjos d'avui.

Els principis de Trapitos al sol són el respecte al medi ambient, la coherència entre l'ètica i la manera de produir, la comoditat, la durabilitat i la portabilitat de cadascun dels seus productes. 

Cadascun dels productes són elaborats amb dedicació en un petit taller ubicat al cor de Barcelona. 

En la seva fabricació s'utilitzen tècniques mil·lenàries que resisteixen el pas del temps tractant de donar una visió fresca i moderna al producte tradicional, sense perdre'n l'essència. 

Trapitos al sol estima aquest ofici com així també respecta el medi ambient, per això procura treballar amb persones que també ho fan, creant un ecosistema que genera un cercle harmònic que impregna l'objecte acabat.  

 

PROCÉS CREATIU

Els quaderns de Trapitos al sol estan fets a mà, un a un i amb afecte, per a la seva elaboració s'empra el mètode d'enquadernació tradicional o cartoné (de tapa dura) en aquesta tècnica el quadern es compon a partir d'una sèrie de quadernets de fulles plegades cosides entre elles, dotant-los a cadascun una gran subjecció i resistència. Les tapes dures estan folrades de teixits, alguns són retalls de roba carregada d'història que provenen del reciclatge tèxtil i altres teles estan especialment escollides per a cada objecte. En qualsevol cas, es treballen petites col·leccions que imprimeixen a cada quadern un caràcter únic. 

Estic present en el procés de disseny, elaboració, gestió i difusió de cada producte, en aquest procés s'hi involucren col·laboradors externs que comparteixen l'ètica de la marca i fan possible que Trapitos al Sol continuï creixent. 

WEB_edited_edited_edited.png
bottom of page