top of page

AVÍS LEGAL

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

 

Nom empresa: Trapitos al Sol

Raó social: Florència Garriga Giménez

NIF: 48102323P

Adreça: C/ Viladomat 58, 3, 2, 08015, Barcelona

Telèfon: 685106272

Email:elmaildetrapitosalsol@gmail.com

 

FINALITAT D'AQUESTA PÀGINA WEB

Aquest avís legal (d'ara endavant, l'"Avís Legal") regula l'ús del lloc web:  www.trapitosalsol.es

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre 48102323P (Florència Garriga Giménez) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics presents en aquest lloc web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb Trapitos al Sol (Florència Garriga Giménez) o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Trapitos al Sol (Florència Garriga Giménez) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de la seva pàgina web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Trapitos al Sol (Florència Garriga Giménez).

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

Trapitos al Sol (Florència Garriga Giménez) es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web i fins i tot pot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

Trapitos al Sol (Florència Garriga Giménez) no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Trapitos al Sol (Florència Garriga Giménez). La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de Trapitos al Sol (Florència Garriga Giménez) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

bottom of page