top of page

ENVIAMENTS & DEVOLUCIONS

ENVIAMENTS

Les comandes nacionals seran enviades en un termini d'1 a 3 dies laborables després de fer la comanda. Totes les comandes s'envien per correu certificat amb justificant de recepció. Tenim contractat un servei que treballa amb diferents empreses de missatgeries, entre elles Correus Express, DHL i UPS. El temps estimat de l'enviament (una vegada que el producte surti del taller) és de 2-5 dies segons la regió. 

Has de tenir en compte que els caps de setmana no surten comandes ni tampoc es reparteixen a la destinació. En cas d'enviaments a les Illes Balears i les Illes Canàries el temps d'enviament es pot dilatar més que en el cas peninsular.

El cost de l'enviament nacional (Península & Balears) és de 5€.

El cost d'enviament nacional (Canàries) és de 8€.

 

Les comandes internacionals seran enviades en un termini d'1 a 3 dies laborables després de fer la comanda. Les comandes internacionals s'envien per servei de correus i el temps sol ser entre 3 i 14 dies, però pot variar ja que depèn de la missatgeria de cada país, així com de duanes. 

El cost d'enviament internacional varia segons la regió, oscil·lant de 12 a 25€.

Si no es fa recepció de la comanda i és tornat a Trapitos al sol, hauràs de tornar a pagar l'enviament en cas de voler que t'ho tornem a enviar.

Si la comanda arriba en mal estat o hi ha algun error en els productes, envia'ns un correu a elmaildetrapitosalsol@gmail.com perquè puguem reposar-t'ho com més aviat millor. En aquest cas, les despeses d'enviament per a aquesta devolució seran a càrrec de nosaltres.

 

DEVOLUCIONS

Si la comanda que reps no t'agrada o no és el que esperaves podràs tornar-la en un termini de 14 dies des del dia que la reps. Les despeses d'enviament per a la devolució seran a càrrec del client. Per això hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres a l'e-mail detrapitosalsol@gmail.com i informar-nos d'aquesta devolució.

 

PRODUCTES & PREUS

 

PRODUCTES

Tots els productes comercialitzats a Trapitos al Sol estan fets o manipulats a mà el que fa que sigui un producte únic, el qual pot variar lleugerament al de les fotografies exposades a la botiga en línia. A això, ho has de tenir especialment en compte si esculls teles compostes per amplis estampats.

D'altra banda, la pantalla de cada dispositiu pot variar els colors de manera que, el color del producte que rebràs a casa, podria variar lleugerament del que veus a la teva pantalla.

 

PREUS

Tots els productes inclouen l'IVA corresponent al 21%.

bottom of page